Sandkaas Familiecamping

Campingpladsen er med sine moderne faciliteter og afgrænsede parceller noget af det hyggeligste man kan opnå på Bornholm.
Campingpladsen har ny pool, flere legepladser, store familiebadeværelser, puslerum, nyrenoveret campingkøkken og opholdsstue. Internet-café med gratis wi-fi.

Pladsen er inddelt i store parceller med de bedste læmuligheder. Store dejlige terrasser med bordtennis, mini-golf og 2 børnevenlige hoppepuder, legehuse, gynger.
Det er tilladt at have hund med.

Sandkaas Familiecamping er med sin unikke beliggenhed centrum for noget af det mest bornholmske man kan tænke sig. Blot et stenkast fra pladsen er den gamle redningssti ved den smukke klippekyst, som kan følges direkte til Allinge. Byens gamle havn samt restaurant og cafémiljø er enestående. Gæstgiveren har levende musik om sommeren, med mange kendte navne.

I nærheden mulighed for at opleve den Bornholmske madkultur. Prøv f. eks. Stammershalle Badehotel eller restauranten på Hotel Nordlandet.

Få minutters gang fra pladsen ligger sandstranden med sine laguner som er et yndet badested. Oplev også Storedalen og det gamle stenbrud med al sin mystik, som kun overgås af fantasien.

Lokal området

Strækningen fra Hammeren til Gudhjem er fyldt med oplevelser af vidt forskellig natur. Tvillingebyerne Allinge-Sandvig betragtes oftest som helt sammenvoksede, men har stadig hvert sit særpræg. Sandvig er gennem historien stærkt præget af Hammershus’ nærhed og stenindustriens aktiviteter.
I dag er det de mange bindingsværkshuse, den hyggelige havn og et intenst turistliv, der præger byen. Interessant er det at se de gamle stenarbejderboliger, der nu er fredet og indrettet som ældreboliger.
Allinge havn, der er sprængt ud af klippen, er ofte fyldt med sejlbåde fra mange nationer, og på kajen er der altid et mylder af liv.
En tilbagevendende tradition er Allinge Jazz festival i uge 28. 

Midt mellem byerne, findes ved Madsebakke talrige helleristninger af bl.a. skibe og solfigurer.
Døndalen ligger på højre side af vejen før Kunstmuseet. Sæt bilen på P-pladsen og gå efter lyden i det tidlige forår under snesmeltningen, når smeltevandet kaster sig ud over Danmarks højeste vandfald i en øresønderrivende brusen.
Men Døndalen har andre kvaliteter end dette vandfald, og man kan besøge dalen på alle tider af året, selvom foråret inden løvspring nok er den smukkeste tid hvad angår blomsterfloret. Vegetationen
er rig, og blå, hvid og gule anemone blomstrer allerede i marts. Ramsløgenes duften følger snart efter.
Har man kræfter til en opstigning, kan det anbefales, at tage trappen til toppen af klippen, til Amtmandsstenen, hvorfra der er fin udsigt både videre ind i dalen og ud mod kysten og over til Christiansø.
Bornholms Kunstmuseum, mellem Sandkaas og Gudhjem, rummer en fornem samling af kunst og kunsthåndværk med tilknytning til Bornholm. Bornholmerskolen og Oluf Høst er den bornholmske sjæl i en nøddeskal. Øens stolte traditioner afspejles i den omfattende glas- og keramikudstilling. Fra museets udkigstårn eller bro får man et godt indtryk af øens klippekyst og bliver måske inspireret til at komme nærmere på Helligdomsklipperne.

Hytte Sandkaas

Sandkaas familiecamping hytter. På Sandkaas tilbydes der flere typer af hytter. Hytte 24 m 2 indeholder: 2 rum med h.h.v. dobbeltseng + 1 køjeseng, dyner og puder. Opholdsrum m. køkkenniche med div. køkkenudstyr, ovn, TV, WC, brusebad og terrasse med havemøbler. Hytte 20 m 2 indeholder: 2 rum, heraf 1 med køjeseng. Dobbeltseng i opholdsrum. Dyner...Læs mere

Udlejning campingvogn Sandkaas

Sandkaas familiecamping udlejning af campingvogne. Udlejning af campingvogne Hjælp til online booking klik herLæs mere

Sandkaas familietelt

Villatelt. En dejlig bekvem måde at telte på, med følelsen af "tag over hovedet", uden dog at miste fornemmelsen af campinglivet. Den ideelle løsning for familien der vil campere, og samtidig slippe for slæbet med teltpløkker, soveposer og kogegrej. 4 pers. villatelte udlejes. Teltene indeholder: 2 separate soverum med faste senge, samt dyner og pu...Læs mere

Plads vogn enhed Sandkaas

Plads egen campingvogn. Kom med egen campingvogn, autocamper eller teltvogn. Book plads på Sandkaas Familiecamping Hjælp til online booking klik her...Læs mere

Plads telt enhed Sandkaas

Sandkaas Familiecamping tilbyder gode teltpladser. Enten I medbringer stort villatelt og bil, eller et lille cykeltelt, er I altid velkomne. Hjælp til online book ing klik her...Læs mere