Hullehavn Camping

Hullehavn Camping
ligger kun 5 minutters gang fra Danmarks østligste købstad Svaneke. Her er I midt i den rendyrkede bornholmske natur med klipper og sandstrand. Området er fredet og pladsen ligger direkte til havet. Der er direkte kystpladser, flade åbne pladser, kuperede områder, terrasser, samt ege- og birkelunde. En del af pladsen er bilfrit område. Pladsen er en familieplads, hvor I kan ligge i fred og høre havets brusen mod klipperne og nyde solopgangen over Østersøen. Mer' Camping for Pengene.

Området

Kun 5 minutter fra pladsen ligger lilleputbyen Svaneke. Her føler man sig for en stund hensat til tidligere tider.
Byen er intakt og velholdt og er tidligere hædret som "Årets købstad".

Svaneke blev, af Danmarks befolkning, i 2013 kåret til Danmarks smukkeste købstad.
Før turistsæsonen begynder, pudses og vaskes byen og gøres klar til at tage imod de mange glade sommergæster.
Byens torv er udgangspunktet. Her går smøgen ned mod havnen, op til kirken eller til de mange andre spændende ting, der kan opleves i Svaneke.
Oplev torvestemningen lørdag eller onsdag med de mange boder, hvor der sælges alt fra grøntsager til hjemmestrik, alt lokalt fremstillet. Hør hestehovene klapre i asfalten, Tag en tur med hestevognen rundt i byen til Røgeriet, ned om havnen, ad de små gader tilbage til Torvet. En god tur og et hit for de mindste.
Besøg Svaneke Købmandshandel og oplev en svunden fortid, sid på klipperne og nyd en nyrøget sild fra Røgeriet. Sluk tørsten med en god vand eller et glas godt øl fra Svaneke Bryghus.


Gå på opdagelse hos de mange kunsthåndværkere og gør en god handel. Pernille Bülows glaspusteri på Glastorvet viser fremstillingen af glas i det åbne værksted/studie med udstillingsbutik. Det er også her du køber Bülow Jewellery = fair trade projekt i samarbejde med Ghanesiske kvinder.

Til den søde tand finder I alt i Svaneke - lakrids, chokolade, karameller, Svanekebolsjer og god hjemmelavet is på Iscafeén.
Trænger I til et godt grin så er hønseskidningen i Svaneke et godt bud. I gænget fra Torvet ned mod havnen finder det sted flere gange om ugen i sommersæsonen. Spil med, sæt jeres indsats på et af de malede felter med tal. Når hønen slippes løs er det bare at håbe, at den lægger en klat lige præcis på jeres nummer.


Rundt om Svaneke er der mulighed for gode vandreture langs kyststien til Listed eller Årsdale, hvor I finder nogle af verdens bedste røgede sild eller varmrøget laks.
Hullehavn er et godt udgangspunkt for ture og oplevelser. Joboland, Brændesgårdshaven, ligger kun 2,5 km fra pladsen. Tag cyklen til Paradisbakkerne, smut til Pelle Erobrerens Nexø eller nyd kaffen og det store kagebord i de gamle stuer i Fru Petersens café i Østermarie - et sandt erindringsværksted fra dengang farmor var ung.
Alt kan ikke beskrives for - Bornholm skal ses og opleves -

Læs mere om Hullehavn Camping»

Udlejning campingvogne Hullehavn

Campingvogn leje Hullehavn. Lej en campingvogn med fortelt på Hullehavn Camping. En dejlig måde at holde ferie på, og en fin måde at finde ud af, om campinglivet er noget for jer Kontakt Det lille Rejsebureau hvis der ikke er ledigt i den periode I ønsker at booke. Vi kan måske finde en løsning. Vær opmærksom på at camping chefen kan flytte en kun...Læs mere

Udlejning familietelte Hullehavn

Lej et familietelt. Villatelt på 25 kvm. - med plads op til 5 personer. 4 pers. er inkluderet i prisen. Teltet er stillet op, så I flytter bare ind. Teltet er udstyret med alt I har brug for: - Køkken med køleskab, bord og stole med hynder, elektricitet og el-lys, gulv med tæppe, service til 6 personer - Kaffemaskine, senge med madrasser, dyner og...Læs mere

Plads vogn enhed Hullehavn

Egen vogn. Bestil plads på Hullehavn Camping til egen campingvogn, autocamper eller teltvogn. Bemærk: på denne campingplads er det meget vigtigt, at du bestiller en plads, hvor der er plads til din enhed. For at se, hvornår en bestemt plads er ledig, må du trykke på billedet, hvor kalender så kommer op og viser, hvornår der er plads til jer. Er jer...Læs mere

Plads telt enhed Hullehavn

Med eget telt. Medbring dit eget telt til Hullehavn Camping. Her findes pladser for enhver. Hjælp til online booking klik herLæs mere