Bornholms Familie Camping

Nyd campingferien på én af de smukkest beliggende campingpladser på Bornholm med direkte adgang til Dueodde strand. En perle midt i naturen med 50 meter til vandet.
Familieplads i skov og ved strand med en unik atmosfære, fred, ro og flot natur. Efter et ophold her kan man afslappet og veludhvilet vende tilbage til hverdagens strabadser.
På pladsen er der minigolf, bordtennis, stor legeplads, børnelegeplads, hoppepuder, beachvolley, grillborde, rygeovn, kiosk samt reception med mulighed for trådløs internetadgang.

Den fantastiske badestrand direkte ud fra pladsen er særdeles børnevenlig med det lave vand, det fine hvide sand og de hyggelige klitter for solbadere.
Der er også muligheder for lystfiskeri, windsurfing og anden vandsport direkte fra pladsen.

Bornholms Familiecamping eget telt

Plads til eget telt. Nyd en campingferie på én af Bornholms smukkest beliggende campingpladser i første række til stranden med det fine hvide sand. En perle midt i naturen med 50 meter til vandet.Læs mere

Bornholms Familiecamping egen campingvogn/teltvogn

Plads til campingvogn. Bo på Bornholms Familiecamping, Dueodde. Køb her som pakkerejse inkl. færger. Før den færdige pakkepris kan ses, skal først vælges færger og antal voksne og børn.Læs mere