Sandvig Familiecamping

Ligger helt ude på spidsen af Nordbornholm, midt i et af øens smukkest naturområder, direkte til sandstrand. Udgangspunkt for et utal af skønne afmærkede gang- og kondistier rundt om og op over Hammerknuden, til Hammersøen og ruinerne af borgen Hammershus. Bådsejlads langs Hammerens imponerende klippekyst med grotter og fuglefjeld. Der er gode muligheder for lystfiskeri fra kysten. Røgovn står til rådighed på pladsen.

En del af campingpladsen regnes for en del af det fredede område Hammerknuden. Her passer vi særligt godt på naturen. På de øverst beliggende teltpladser er der således ingen adgang for biler. En del plateauer er etableret til campingvogne og autocampere, med en fantastisk udsigt udover Østersøen.

Pladsen har gode læmuligheder og alle moderne faciliteter. Tæt på Sandvig og Allinge med gode indkøbsmuligheder, konditorier, cafeer og restauranter. Den lille hyggelige by har velholdte bindingsværksgårde og -huse samt et særpræget havnemiljø. Fra Sandvig udgår busruter til alle øens byer og seværdigheder ca. hver time. I Sandvig kan lejes cykler - og Bornholm har Danmarks bedste net af cykelstier. Hovedparten fører ad stille veje langs havet og gennem skoven bl.a. til de smukke rundkirker. Tag evt. cyklen med på bussen.
 

Hurtigsøgning

Book her