Sandkaas Familiecamping

Campingpladsen er med sine moderne faciliteter og afgrænsede parceller noget af det hyggeligste man kan opnå på Bornholm.
Campingpladsen har ny pool, flere legepladser, store familiebadeværelser, puslerum, nyrenoveret campingkøkken og opholdsstue. Internet-café med gratis wi-fi.

Pladsen er inddelt i store parceller med de bedste læmuligheder. Store dejlige terrasser med bordtennis, mini-golf og 2 børnevenlige hoppepuder, legehuse, gynger.
Det er tilladt at have hund med.

Sandkaas Familiecamping er med sin unikke beliggenhed centrum for noget af det mest bornholmske man kan tænke sig. Blot et stenkast fra pladsen er den gamle redningssti ved den smukke klippekyst, som kan følges direkte til Allinge. Byens gamle havn samt restaurant og cafémiljø er enestående. Gæstgiveren har levende musik om sommeren, med mange kendte navne.

I nærheden mulighed for at opleve den Bornholmske madkultur. Prøv f. eks. Stammershalle Badehotel eller Sommer Pony på Hotel Nordlandet.

Få minutters gang fra pladsen ligger sandstranden med sine laguner som er et yndet badested. Oplev også Storedalen og det gamle stenbrud med al sin mystik, som kun overgås af fantasien.

Hurtigsøgning

Book her